Dags att fixa till fötterna inför sommaren

Varje sommar så brukar jag ta ett besök hos Fokuspåfoten hos Eva i Haninge. Jag får lätt förhårdnader och liknande på fötterna och jag brukar tycka att det känns kul att göra dem fina inför sommaren då man kommer gå mycket barfota och i öppna skor. Jag har bokat i ett besök för fotvård hos Eva nästa onsdag. Sen går jag på semester den fredagen. Då blir det firande med god mat, lite gott att dricka och lite uteaktiviteter. Det är flera jag känner som brukar besöka Eva för att få fotvård därifrån, hon är väldigt duktig och omhändertagande. Och att ta en fotvård känns väldigt lyxigt enligt mig, jag kan tänka mig att den blir någon typ av fotbad för att öppna upp porerna, därefter brukar behandlingen påbörjas med filning, klippning och andra åtgärder för att fina till fötterna. Hon har därefter flera fina produkter som hon använder för att göra fötterna redo för sommaren och allt vad det innebär. Ibland så unnar hon till och med mig att måla naglarna på plats, efter en sån behandling är man riktigt avslappnad i flera dagar och fötterna känns som ett litet barns. I Haninge kan jag verkligen rekommendera ett besök hos Eva.