En flytt utan konstigheter

Nu är det andra gången som jag flyttar efter att jag flyttade hemifrån. Det känns inte så märkvärdigt denna gången heller, nu ska jag flytta två kvarter bortåt till en lite större lägenhet. Det är fortfarande Dalarna det handlar om. När jag gjorde den förra flytten så ville jag göra det så billigt som möjligt så jag tog hjälp av kompisar och flyttade ut allt och körde det till den nya adressen. Efter allt var ute så började jag städa, och herregud vad jag städade, jag skrubbade golv, väggar och tak. Använde alla möjliga produkter som fick det att bli skinande rent och dofta ljuvligt. Jag la säkert fyra långa timmar på denna jättestädning. Efter några dagar var det tillträde och det hade börjat damma, tyckte köparna, så jag var tvungen att dammsuga det ytterligare en gång. När de flyttat in så var det mer grejer, de hade hittat någon dammråtta på elementet och en annan fastklämd mellan golvbrädorna. Alltså var jag tvungen att återigen gå dit för att flytta på råttorna för dem. Jag gör aldrig om det så därför anlitade jag AEA Keep Clean AB i Dalarna och lät dem genomföra städningen denna gången. Det var det bästa jag gjort, verkligen värt att betala för flyttstäd i Dalarna. De utför flyttstäd och andra typer av städtjänster i Dalarna och Gävleborg, de har bred kunskap och gör ett riktigt bra jobb. Det bästa är att de har garanti så om någon inte är nöjd så åtgärdar dem det kostnadsfritt.