När tiden sviker en

Jag har haft så mycket att stå i det sista att jag knappt har hunnit med mig själv, det har varit mycket med jobbet, mycket med familjen och mycket i allmänhet som har påverkat mig och min tid. Samtidigt som jag känt att jag inte har haft någon tid så har det blivit allt smutsigare hemma och mina snabbstädningar täcker inte vad som borde göras och det är lika smutsigt igen efter 3-4 dagar. Det står mig lite över öronen men så sa min mamma att jag skulle kontakta Skurgummans Allservice i Örnsköldsvik. Hon utför både städning, fönsterputs och andra hemtjänster, tvättning, strykning, handling med mera. Och nu kände jag att jag hade velat få huset ordentligt städat så jag kontaktade hennes allservice och berättade precis vad jag ville ha hjälp med. Hon lämnade ett bra pris som jag tog och vi bokade in en tid då hon ska komma hit och utföra sin allservice. Tydligen har hon fullt upp med kunder över hela Örnsköldsvik men hon hade några luckor som hon ville fylla. Så hon kommer hit om två dagar och ska då göra en grundläggande städning samt putsa alla fönster. Det känns så skönt att överlämnat det ansvaret nu, det är som att en tyngd släppt från mina axlar. Och jag vet att det uppskattas av hela familjen, men framförallt av mig.