Ce Helt Rent

Hej på er alla ni som nu har klickat er hit in till min hörna på nätet. Jag har inte kunnat undgå att höra att ni är många som säger att ni önskar att komma i kontakt med någon städfirma i Täby med omnejd, och då tänkte jag att jag verkligen skulle skriva det här inlägget utan att dra ut på det för länge. För det är så här, att jag har under det senaste året fått hjälp av en städfirma i Täby som heter Ce Helt Rent, och tack vare att jag är så otroligt nöjd med den här firman och deras väl utförda hemstädning så vill jag självklart skriva ett inlägg om dem, nu när ni är flera som frågar efter just en städfirma i Täby. 

Det var så här att för ett år sedan så började jag arbeta heltid igen efter att ha varit halvt sjukskriven. Min man arbetar utomlands året ut och är bara hemma en helg i månaden. Jag märkte när jag började på heltid att jag inte orkade med att städa för jag var alldeles för sliten och trött för det, och det var då jag bestämde mig för att se mig om efter en städfirma. Jag hörde då att det var en på mitt jobb som brukade vända sig till städfirman Ce Helt Rent, och när jag pratade med henne rekommenderade hon mig att höra av mig till dem för hon berättade hur nöjd hon var med dem och hur duktig personalen är inom städning. Det kändes tryggt att anlita dem efter vad min arbetskamrat berättat, och jag kan bara säga på samma sätt som min kollega, att Ce Helt Rent verkligen är en bra städfirma här i Täby, och jag rekommenderar er som behöver hjälp inom städning att ni hör av er till dem.